Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Denise Hulsebos

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2001-05-18
 • Over mijn

  Hallo allemaal, Ik ben Denise Hulsebos en ben 14 jaar ik zit op het Don Bosco College in Volendam en ik heb een super gelukkig en liefdevol (paarden) leven! Mijn ouders hebben een paarden bedrijf aan huis.. Onze stal heet ''Horse hotel holland'' wij transporteren veel sportpaarden naar binnen en buitenland, elke dag is anders en dat vind ik zelf wel heel leuk. Ik zie zoveel paarden en ook zoveel verschillende wat het wel heel bijzonder maakt! Ik ben bijna altijd op stal te vinden maar, moet natuurlijk ook om mijn school denken.
  In mijn vrije (paarden) tijd maak ik ook paarden en pony's zadelmak wat ik erg leuk vind om te doen!

  Ik heb twee hele lieve pony's Horse hotel holland's Painted For Gold(10) en Bo(3,5) en ik mag van mijn opa zijn zelf gefokte KWPN'er Horse hotel holland's Don Diego(8) rijden en uitbrengen op wedstrijd Don hebben wij zelf grootgebracht. Ook ben ik sinds november 2015 eigenaresse van twee prachtige hengst veulens ! Horse hotel holland's Kingdom (v. Zizi topxTango) een super mooi bruin hengstveulen en Horse hotel holland's Kazz (v. govenorx Totilas) een prachtig zwart hengstveulen ze groeien thuis met z'n tweeen op en van de zomer gaan ze lekker het land op.

  Horse hotel holland's Painted For Gold:
  Tot nu toe is mijn beste prestatie dat ik 3e ben geworden op het Nederlands kampioenschap met mijn lieve pony Horse hotel holland's Painted For Gold! we zijn gestart in de B en we zijn binnen een mum van tijd nu M2, ik hoop nog veel wedstrijden met hem te mogen beleven!

  Horse Hotel Holland's Bo:
  Bo heb ik zelf gekocht toen ze 3 jaar was en zelf zadeldak gemaakt, Bo is nu bijna klaar om in de wedstrijden te gaan! Ik kan bijna niet wachten ze doet het zo goed!

  Horse hotel holland's Don Diego:
  Met Don heb ik deze maand voor het eerst een wedstrijd gereden in de L1, dit was mijn aller eerste wedstrijd bij de paarden. (03-01-2016) wij werden gelijk beloond met 3 winstpunten! ik hoop nog veel wedstrijden met hem te mogen beleven.

  En natuurlijk niet te vergeten de Baby's King en Kazz maar die mogen nog lekker een paar jaar genieten van hun kindertijd!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 30 december 2015 22:55
Laatst online
5 jaren