App

Google Play  
Google Play  

 HybridFit: Het optimale samenspel tussen ruiter en paard

HybridFit Final 1.2

HybridFit: Het optimale samenspel tussen ruiter en paard zijn uiteraard van groot belang voor het verrichten van een topprestatie.


HybridFit staat voor het samenspel tussen twee componenten, de mens en het paard. HybridFit zorgt ervoor dat de ruiter optimaal kan presteren door een specifieke ruiter training.


Wat is HybridFit, Wendy Schmitt personal trainer bij HybridFit legt uit:
HybridFit is ontstaan door de behoefte te onderkennen naar het optimale samenspel tussen ruiter en paard. Om een hecht team te zijn, moet je als team trainen en functioneren. HybridFit helpt de ruiter om optimaal te kunnen presteren op de rug van het paard. Om zo als hecht team aan het werk te kunnen gaan. HybridFit verzorgt sport specifieke personal training voor de ruiter. De ruiter trainingen worden op maat gemaakt, die passen bij de doelstelling en behoefte van de ruiter. Door een goede beheersing van spierspanning en ontspanning, een perfecte houding, een betere conditie en meer balans en stabiliteit, kan de ruiter voortaan optimaal functioneren om het beste uit zichzelf en het paard te halen.

Het optimale samenspel tussen ruiter en paard zijn uiteraard van groot belang voor het verrichten van een topprestatie. Om dit samenspel op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, is het daarom belangrijk dat niet alleen het paard, maar ook de ruiter in topconditie is en dat kan door middel van HybridFit, de speciale ruiter training.


HybridFit Ruiter Training:
Met de specifieke ruiter training richten we ons op een perfecte houding en balans, maar ook de algehele fitheid en leer je een goede spierspanning en ontspanning aan te nemen.
Door ervaring in de hippische sport en als personal trainer kan HybridFit je optimaal begeleiden om bovenstaande punten voortaan volledig te kunnen beheersen. Dit kan gebeuren door middel van een ruiter training op maat . We gaan hierbij onder andere kijken waar je eventuele zwakke schakels zitten en daar vanuit werken naar een optimaal resultaat.


De ruiter training van HybridFit zal onder andere bestaan uit de volgende elementen:
* Ontwikkel een correcte houding
* Goed in het zadel door een perfect balans
* Leer ontspannen voor een onafhankelijke zit
* Creëer een fijne motoriek met juiste spierspanning
* Verbeterde conditie voor uithoudingsvermogen


Ruiter Fitness: Online Personal Coaching
Met de HybridFit Ruiter Fitness: Online Personal Coaching wordt je 8 weken volledig intensief begeleid op mentaal en fysiek vlak en is speciaal ontwikkelt om beter op de rug van het paard te kunnen functioneren.

We gaan samen een geheel persoonlijk plan maken om een gezonde lifestyle omtrent jou passie de paardensport te realiseren. De oefeningen zijn het hulpmiddel om een goed balans en een perfecte houding te kunnen krijgen. Ervaar je een disbalans in je houding of heb je moeite een goede houding aan te nemen door bijvoorbeeld een beperking of blessure, dit gaan we uitgebreid bespreken en bekijken. We hier dan eerst mee aan de slag om dat te verhelpen!

Sportschool, thuis of op stal!
Je kan kiezen voor een schema wat je zelf in de sportschool uit kan gaan voeren, of voor oefeningen die je thuis, onderweg of zelf op stal kan oefenen. Met de online coaching van HybridFit is er altijd mogelijkheid om jezelf te verbeteren ondanks het drukke leven met de paarden en dagelijkse bezigheden!
HybridFit zal je ook ondersteunen met de juiste voeding en ook op mentaal vlak staat HybridFit met de online coaching ook 24/7 per week voor je beschikbaar!


De Ruiter fitness programma’s
Met de Online Ruiter Fitness schema’s van HybridFit wordt je op weg geholpen om zelf aan het werk te gaan om nog beter te kunnen functioneren op de rug van het paard. Door een goede beheersing van spierspanning en ontspanning, een perfecte houding, een betere conditie en meer balans en stabiliteit, kan de ruiter voortaan optimaal functioneren om het beste uit zichzelf en het paard te halen.
HybridFit maakt speciale Ruiter Fitness programma’s met oefeningen gericht op jouw balans en houding op het paard. Met deze oefenschema’s kan je makkelijk, snel en zelfs thuis, op stal of in de sportschool aan het werk gaan.


HybridFit Ruiter Clinic
HybridFit verzorgt een leuke en zeer leerzame Ruiter Clinic bij jullie op stal. Tijdens deze Ruiter Clinic leren jullie alles wat belangrijk is om een goede ruiter te zijn. Hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en functioneert, maar ook ten opzichte van het paard. Jullie leren waarom het belangrijk is dat de ruiter goed in vorm moet zijn, en wat voor invloed een ruiter training kan hebben op de prestaties tijdens het paardrijden. Er wordt ook aandacht gegeven aan voeding, en het belang hier van. We gaan met elkaar een houdingsanalyse doen, zodat jullie leren hoe de houding van een ruiter hoort te zijn en op welke punten je kan letten om de houding te verbeteren.


Ruiter Clinic onderwerpen
De Ruiter Clinic zal bestaan uit verschillende onderwerpen. Na wat theorie gaan we de lesstof in de praktijk uitvoeren en lekker sportief aan de slag met een leuke doeltreffende training!

Theorie:  

Werking menselijk lichaam (zowel op als van het paard)
Mobiliteit
Balans
Kracht
Voeding
Veel voorkomende blessures

Praktijk:

Conditietraining
Mobiliteit oefeningen
Balans
Kracht
Balans Training op het paard (indien eigen paarden aanwezig zijn)


Voor meer informatie zie onze website www.HybridFit.nl
Bent u geïnteresseerd in wat HybridFit te bieden heeft, neem dan contact op met Wendy Schmitt personal trainer bij HybridFit: [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]

 

** Advertorial ** 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn